Nincs még hálózati azonosítója? Nyomtatás E-mail
2011. február 22. kedd, 15:37

A hálózati azonosítókat az Informatikai Szolgáltató Központ kezeli. Neptun kód birtokában önmagának is létrehozhatja hálózati azonosítóját az alábbi oldalon: https://directory.unideb.hu/adataim/new-netid.php. Ennek menete az alábbi oldalon látható: http://directory.unideb.hu/segitseg-uj-azonosito-keszitese.html Javasoljuk a vezeteknev.keresztnev alakú hálózati azonosítót.

Ha Önnek még nincs hálózati azonosítója és Neptun kódja sem, akkor keresse az ISzK ügyfélszolgálatos munkatársait levélben a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címen, vagy telefonon a 66333-as melléken! Új hálózati azonosító létrehozásához mindenképpen meg kell majd adnia az alábbi adatokat:
- név (pl. Kissné Minta Jolán)
- új hálózati azonosító (pl. kissne.m.jolan)
- Neptun kód és/vagy dolgozói törzsszám (pl. 444444)
- egyetemi email-cím (pl. Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. )
- szervezeti egység (pl. Szkíta Intézet)