Késnek az értesítők Nyomtatás E-mail
2015. január 21. szerda, 08:38

A 2014.11. és 12. havi mobil bontások csak a 2015. évben könyvelhetők, ezért késnek az értesítők. A számonkénti kimutatások elkészültek, letölthetők, de kérjük, senki ne fizessen, amíg erről értesítő levelet nem kap. Csak a levélből tudható meg az a számlaszám, amit a közlemény rovatba kell beírni.

 
Bejelentkezett, de nem látja a listáit? Nyomtatás E-mail
2011. február 22. kedd, 16:00

Bejelentkezés után elérhetőek a regisztrált tagok számára biztosított szolgáltatások. Elképzelhető, hogy a többletszolgáltatást valamely menü almenüpontjában találja.

Személyre szabott szolgáltatások eléréséhez - pl. számlarészletezők, híváslisták, leltárkörzet kimutatások letöltése - csak az első belépés után lehet hozzárendelni a mappákat. Havi rendszerességgel az új belépőkhöz hozzárendeljük az őt megillető mappákat. Ha gyorsabb összerendelést szeretne, kérem jelezze a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. -ra írt levélben, hogy mihez szeretne hozzáférni! Az alábbi adatokat kérem megadni:
- Név
- Szolgáltatás (pl. mobilszám, vagy leltárkörzet, vagy vezetékes telefonok esetén szervezetkód)

 
Miért nem tudok külföldön netezni a mobilommal? Nyomtatás E-mail
2010. augusztus 10. kedd, 09:18

2010.07.01-jétől a külföldi mobilinternetezésre havi 50 eurós (kb. 15.000 Ft-os) adatforgalmi korlátot alkalmaznak. Az EU új barangolásos mobilozási (roaming) szabályozása az EU országokban, valamint Norvégiában, Izlandon és Liechtensteinben érvényes, ha az előfizető másképp nem rendelkezett.

A korlát 80%-ának elérésekor tájékoztató üzenet érkezik, a 100 százalék elérésekor a szolgáltatás felfüggesztésre kerül, és üzenet érkezik a további igénybevétel feltételeiről. A rendelkezés célja a kimagasló adatforgalmi díjak elkerülése.

Ha ilyen helyzetbe kerül, kérjük értesítse munkatársunkat SMS-ben az alábbi ügyeleti számon: (+36 30) 436-8850

 
Miért nem láthatók a hívásrészletezőkben a hívott számok utolsó számjegyei? Nyomtatás E-mail
2010. április 02. péntek, 08:27

8.1. Ha a szolgáltató kimutatást bocsát az előfizető rendelkezésére abból a célból, hogy az előfizető megismerhesse és ellenőrizhesse a díjszámítás alapjául szolgáló forgalmazási és számlázási adatokat (hívásrészletező), a hívásrészletező csak a díjvita eldöntéséhez szükséges mértékben és módon tartalmazhatja a forgalmazási és számlázási adatokat. Ennek keretében a szolgáltató köteles a hívásrészletezőn a hívott előfizetői számok utolsó három számjegyét letakarni (kivéve az ún. rövidített hívószámok esetében).

Ha az előfizető a szolgáltatótól részletesebb adatokat tartalmazó kimutatást kér, ennek megadása előtt a szolgáltató felhívja az előfizető figyelmét arra, hogy az előfizető a hívásrészletezővel együtt az elektronikus hírközlési szolgáltatást igénybe vevő, az előfizetőn kívüli természetes személy felhasználók személyes adatainak birtokába juthat, és ezeknek a megismerésére az előfizető csak akkor jogosult, ha ahhoz a felhasználók tájékoztatásukat követően hozzájárultak. A szolgáltató a hozzájárulás meglétét, vagy annak tartalmát nem köteles vizsgálni, a hozzájárulásért kizárólag az előfizető tartozik felelősséggel.

Forrás:
A Magyar Telekom Nyrt. adatvédelmi tájékoztatója